Visste ni?

♥ Frolle är mycket lugnare i boxen och i hantering på tävlingplatser än vad han är hemma. Vi tror det beror på att han trivs när det är mycket hästar och rörelse omkring honom. Men det här är självklart ingenting negativt utan det är verkligen underbart att ha en så accepterande tävlingskompis med sig. Jag eller mamma behöver inte oroa oss för vad för bus han har gjort under natten eller om han verkligen kommer acceptera att det är galler mellan boxarna eller att stå några timmar i transporten i väntan på prisutdelning. Det är så skönt. 
 
♥ Vi kommer ha en inackordering från och med i höst. Nicole, en tjej som tävlar för samma klubb som mig, ska byta gymnasium till REAL som jag också går på. Innan har hon gått på en skola där hon kunnat ha sin häst uppstallad och där hon själv bott, men eftersom REAL inte erbjuder det är hon i behov av stallplats. Vi kommer ändra om lite i stallet först för att pussla in en till box. Vi har bara tre i nuläget men det finns tillräckligt med utrymme för ännu en, så om någon månad kommer det finnas 4 hästar i stallet här hemma. Tre valacker och ett sto, spännande! 
 
♥ Apropå sto.. Jag har ALDRIG haft ett sto, eller ens provridit. Inte hingst heller för den delen. Men att själv äga ett sto har aldrig funnits på kartan för mig. Valacker for life.. ;)
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Nämen vad säger du? Sto ska det vara, haha ;)

Svar: Haha, så du rider sto? ;) Oops..
Pernilla Hägglund

2014-07-02 @ 14:38:46
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|