Ridpodden

Har ni lyssnat på den nya podcasten som släpptes idag? Den heter "Ridpodden" och är då inriktad på ridsporten. Den finns på Sveriges Radio med Lisen Bratt Fredricson och Charlotte Lindqvist i ledningen. Podden beskrivs såhär: "En podcast om hästar och ridning med Lisen Bratt Fredricson - en av Sveriges främsta hoppryttare. Lisen och programledare Charlotte Lindqvist diskuterar frågor som rör ridning och hästar på detaljnivå. Fokus ligger på träning, men vi berör också tävling." 
 
Jag har väntat länge på att det skulle komma en podcast som handlar om mitt brinnande intresse och äntligen är den här. Jag lyssnade på dom två första avsnitten "Horsemanship" och "Sits" idag medan jag pysslade i stallet och skrittade fram Frolle. Mycket bra podd tycker jag för både nybörjare och mer erfarna ryttare som kanske behöver påminnas om sånt som rör sporten! Jag sög in allt dom sa och snappade själv upp lite tips. En mycket intressant podd som jag absolut kommer fortsätta lyssna på. Heja Lisen och Sveriges Radio! 
 
HÄR kan ni hitta podden. Enjoy! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|