Torsdag

Haha, jag var tvungen att tänka till innan jag skrev rubriken till det här inlägget.. Vad är det egentligen för dag? Älskar ovissheten man får med sommarlov! 
 
Jag ska alldeles strax kila ut till stallet och ta in min bästis. Frolle ska gå ett lösgörande pass på banan och jag har faktiskt längtat efter att få rida igenom honom. Även om jag gjorde det någorlunda igår när vi skrittade så är det inte samma sak som att göra det på ridbanan. Jag får ett helt annat fokus - Frolle likaså - och på så sätt kan vi nå bättre resultat. Men bara för det får man inte glömma hur viktigt det är med variation i arbetet och hur härligt det faktiskt är att rida ut i skogen. 
 
Hur som helst.. Sen ska jag också rida Buttler (Ericas häst). Jag har precis anmält honom och mig till en tävling den andra juli. Dock var den full men han är första reserv så förhoppningsvis är det någon som stryker sig. Jag tävlade honom lite förra året också som de flesta av er säkert minns. Det ska bli intressant att se om han utvecklats någon resultatmässigt :) 
 
 
Lånade denna bild från Ericas blogg på Buttler. Han är ett varmblod och före detta travare så han är en ganska speciell herre att rida med ett känsligt temperament. Om ni vill veta mer om honom så föreslår jag att ni kikar in på http://ericaschedin.blogg.se :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|