Domarkurs

Idag har jag och Frolle ridit FEI Mästerskap för ett tiotal domare på domarkursen. Det har vi gjort tre år i rad nu och jag tycker det är väldigt roligt och dessutom lärorikt!
 
Man får höra domarna diskutera och det märks tydligt på vad domarna tittar på olika saker. En av domarna idag t.ex. märkte mycket av hur fint Frolle spårade i hörnpasseringar, volter osv. medan en annan märkte att han gick på tre spår i upptagningen efter en galoppökning och någon annan tyckte att han hade riktigt fina grundgångarter. Allihopa var överens om att hans travökningar var hans svaga sida, men jag fick höra många fina ord om min ridning så det var superkul att höra! 
 
Frolle kändes jättefin att rida, det var ett enkelt byte som han dök i och blev lite mot hand men i övrigt tycker jag att han skötte sig fantastiskt bra. Speciellt om man jämför med känslan tidigare i veckan och förra tävlingen! Nu är vi på G igen :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|