I'm so excited

I morgon står det tävling på schemat! Äntligen är det dags igen. Trots att veckans uppladdning inte riktigt stämt in så känner jag mig riktigt taggad inför i morgon. Frolle har känts riktigt fin igår och idag när jag trimmat honom lätt på banan. Dock har det varit svårt att inte rida för länge och trötta ut honom - jag brukar ju aldrig rida på banan och trimma två dagar innan tävling. Men vi får se, detta kanske är det nya perfekta upplägget! Man vet aldrig :) 
 
Frolle fick premiärbada ikväll. Han är en sån njutare, min snygga snöflinga! Han står bara där, hänger med huvudet med spetsade öron och rör inte en fena trots att han står helt lös. Att bli badad är bland det bästa som finns tycker Frolle, och dessutom känner han på sig lite extra att det är tävlingsdags. Nu står han i sin bruna fleecepyjamas och mumsar på massor av gott hö. BoTsen fick läggas direkt i sadelvagnen dock eftersom hans ben fortfarande var blöta när jag nattade. Brännskador är ju något man helst avstår ifrån.. :) 
 
Nu ska jag äta kvällsfika och sedan inta sängen med bra peppmusik i öronen och plugga program. Denna visit till Timrå ska jag minsann inte rida fel(sist red jag fel två gånger i samma program.. oops!), haha! 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Sofie

Lycka till! :)

Svar: Tack! :)
Pernilla Hägglund

2014-03-29 @ 21:21:56
URL: http://oskela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|