Lång tisdag

Hej på er! Har ni snö hos er också? Det ville inte smälta bort här idag, det kom snarare mer.. Så typiskt, jag var så himla taggad på våren och så småningom sommaren. Aja, det är nog inte sååå långt borta ändå :) 
 
Lektionen för Lena gick jättebra! Började passet med att rida på en volt och göra övergångar i trav. Jag vet inte vad som flög in i skallen på Frolle men så fort jag bad honom att gå framåt i mellantrav föll han över i galopp, gång på gång på gång. Jag behövde bara snudda lite med skänklarna så gick han över haha. Till slut gav han upp och travade på framåt istället! Sen fortsatte jag med övergångar på fyrkantsspåret i en svag öppna.
 
Jag knäppte av lite i mina höfter idag så Lena tjatade hela tiden på mig att gunga, gunga, gunga. Det är inget jag tänkt på förut men när jag gungade så pass mycket som idag tog han ut steget mycket mera och jag kunde rida ihop honom ännu mera. Gjorde några övergångar i galopp också innan jag red igenom Mästerskapsprogrammet. Red om vägarna efter hand om det var någon miss som uppridningen, halt-ryggning, långa travlängningen, skrittpiruetten och galoppserpentinerna. Frolle kändes riktigt fin! 
 
Resten av praktikdagen har jag sysslat med lite smått och gott. Har inte haft så mycket på schemat vilket var väldigt skönt eftersom jag har dragit på mig en jäkla förkylning som inte vill ge med sig för fem öre. En rolig dag som vanligt i alla fall! :) 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|