Tävling imorgon

Då är nästan allt putsat och packat inför i morgon! Klockan ställs på 04:30 imorgon, senare än vad vi först beräknat. Jag har starttid 11:57 och 17:23 och rider alltså FEI-klasserna. Tävlingen är på Fagersta RK så det är en bit för oss att åka - vi räknar med fyra timmas restid inklusive fikapaus. 
 
Jag är supertaggad och har redan ridit igenom programmen flera gånger i huvudet och verkligen försökt sätta in detaljer och känslor, såsom jag vill att det ska vara imorgon. Det ska bli så himla roligt! Jag hoppas bara på att både jag och Frolle kan lägga in en högre växel och göra fina prestationer, jämfört med hur det blev förra helgen. Han kändes riktigt fin idag när jag joggade honom i alla fall så det känns bra! 
 
Håll utkik på online.equipe.com om ni vill se onlineresultat från tävlingen, annars lovar jag att försöka uppdatera er så mycket jag kan på plats! Det glöms ofta bort bland all fokus man har på tävlingen, men jag har så pass lång tid mellan klasserna imorgon så jag borde kunne lägga ner lite tid på bloggen då. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|