Torsdag

Hejsan alla ni! 
 
Vaknade upp med täppt näsa, öronvärk och allmänt trött kropp i morse. Inte den bästa starten precis, men jag mådde inte så dåligt att jag inte kunde gå till skolan i alla fall. Vi hade simning/livräddning på idrotten idag och det var superkul! Simmade tjugotvå längder och räddade livet på en drunknande Johanna. Haha, om det inte hade varit för betyget hade jag aldrig dykt ner till botten och hämtat upp den där klumpen med den öronvärken jag hade redan innan dykningen.. Men som sagt, vad gör man inte för betygen? :) 
 
Sen låtsades jag vara en utbytesstudent och höll i ett tal om mitt hemland Australien på engelska. Usch, jag hatar verkligen att ha en muntlig redovisning inför grupp! Jag har ändå blivit bättre sen jag började gymnasiet men det är verkligen inte på top 10-listan inte. Men det är jag inte ensam om! 
 
Nu när jag kom hem satte mig direkt ner och pluggade igen. Har ett prov i morgon, ett på måndag och några rester/inlämningar som ska in så jag måste verkligen ligga i nu. Jag var tvungen att låta Frolle vila till och med. Ännu en sak som inte är bland favoriterna... Men, ibland måste man prioritera skolan helt enkelt. 
 
Nu ska jag i alla fall kila ut till stallet en sväng, plocka in mina tre favvograbbar och pussa godnatt på dom. Sen fortsätter pluggandet en stund till innan det är dags att krypa ner i sängen! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|