Fredag

Hej på er allihopa! Gud så underbart väder det har varit dom senaste dagarna. Igår var det 28 grader i skuggan vilket var superhärligt, men inte en höjdare när jag satt på en buss utan AC i två timmar. DEN rövsvetten... Haha! 
 
Egentligen var det nästan onödigt att jag var i skolan idag. Vi har liksom inga uppgifter kvar och jobbar med rester under lektionerna och jag har inga rester = slöseri med tid. Men jag passade på att fråga min lärare om tips till min affärsplan istället och jag förstod mycket bättre efter det, så det var väll tur ändå att jag var där. Jag fick i alla fall åka hem två timmar tidigare så då passade jag på att sola ett par timmar när jag kom hem. Gud så varmt det var - men så härligt! 
 
Frolle red jag lite senare idag på grund av värmen. Vi jobbade lösgörande på banan och idag fokuserade jag mycket på mig själv faktiskt. Jag märker av att jag lätt blir lite hård och stum i handen så jag tränar på att mjukna och då och då lägga fram handen något. Frolle var kanonfin så jag behövde inte tänka så mycket på hur han gick. Vi lekte med olika vägar och övergångar för att hela tiden hålla honom alert och frågande. Jag kom på en på en bra övning som gjorde honom väldigt vaken och om ni är intresserade kan jag skriva om den i ett separat inlägg (kommentera i så fall det). 
 
Nu ska jag fortsätta med min affärsplan. Jag känner mig så lost i alla konstiga begrepp som används men jag gör ett försök i alla fall. En bra kurs att ha i bagaget senare i livet! 
 
 
En selfie från idag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|