1 år

Idag är ingen vanlig dag för idag har haft Leon i 1 år! Gud så snabbt tiden har gått. 
 
När han kom till mig var han grön. Helt grön. Han hade haft sadel, träns och täcke på sig. Det var en ny utmaning för mig som jag hoppades att jag skulle klara av. Och det har jag gjort, jag har än så länge klarat det galant. Jag är så fruktansvärt stolt och nöjd. Det roligaste av allt var nog att knäppa alla "jag-vet-bäst-inte-du-människor" på näsan och visa att jag minsann gjorde det! Vet inte hur många gånger jag fått höra att det är såå svårt att rida in unghästar, man måste verkligen veta vad man håller på med och akta dig för att inte göra misstag. Visst har det varit lite klurigt, men med ett sunt förnuft, bra hästhållning och ett öga för häst samt bra hjälp så har det gått otroligt bra. 
 
Leon har varit en klippa. Jag har lärt mig så mycket av honom! Han kommer bli något riktigt bra en dag och jag hoppas att det är jag som kommer matcha honom. Jag ångrar inte en sekund av köpet och jag är evigt tacksam mot Sophia som lät mig köpa honom! Det var ju inte tänkt att jag skulle köpa någon mer häst, men sen så var han där bedårande söt på hastnet och jag kunde inte låta bli efter att mamma tjatat på mig. 
 
Leon är världens underbaraste häst på alla sätt. Han har alltid något på gång och vill alltid vara med. Jag älskar honom så mycket ♥
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, Pernilla! Vilket härligt inlägg :-) Jättekul för mig att läsa. Visst är det svårt med unghästar. Både vad gäller hantering och inridning. Det har de rätt i de där tvivlarna.. men jäklar vad bra du har gjort det med Leon! Han är en känslig kille och kräver i och med det lite extra. Från underbara läromästaren Frolle till grön unghäst är ett stort steg att ta. Du har lagt ner mycket tid och tålamod som jag verkligen hoppas att du har tillbaka i många år framöver tillsammans med Leon. Jag är jätteglad att Leon hamnade hos dig och det ska bli så roligt att följa er! /Sophia

Svar: Åh, tack så mycket Sophia! Jag blir så glad av dina fina ord. Leon är bäst!
Pernilla Hägglund

2014-11-01 @ 11:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|