Bra praktik

Jag fullkomligt älskar Lövsta! För det första är det fruktansvärt fint - stallarna, ridhuset, utebanan, skritten och hela omgivningen är i toppskick - och för det andra är det otroligt vackra hästar samt trevliga människor. Det är riktigt hemtrevligt och hästarna har det väldigt bra. 
 
De här två dagarna som gått har jag mest sopat känns det som, haha. Det är ju ett stall som hela tiden ska vara i uppvisningsskick så det är viktigt att det alltid är rent, snyggt och prydligt. Då behöver man sopa ganska ofta! Jag har även mockat, eftermiddagsryktat, longerat, gjort i ordning hästar för ridning, gjort i ordning hästar för skritten och gått med dom till och från den, släppt in och ut hästar, putsat läder och annat smått och gott. Det är superkul och jag trivs som fisken i vattnet! Dock saknar jag att sitta upp och rida även om det bara gått tre dagar sedan jag red sist. Men vi får se, det kanske kommer lite längre fram! 
 
Min favorithäst i stallet (näst efter Anton såklart!) som jag fastnat lite extra för heter Wille som är en stor fux. Han har inte varit på Lövsta särskilt länge, är ganska spinkig och lite nervös. Tanken är att han ska bli Tinnes nya stjärna så småningom och det tror jag verkligen han kommer bli! Han är superfin och hur mysig som helst.  Mitt hästhjärta smälter när jag se honom, haha! 
 
 
Fina Wille! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|