Helgen hemma

I helgen åkte jag och Fredrik hem till lilla Hudiksvall. Jag fick gosa med mina favoritgrabbar och träffa mamma och pappa och Fredrik fick pyssla med sin bil och träffa en av sina kompisar! När man är borta inser man hur visa små detaljer kan betyda så mycket och som man saknar när man inte är hemma. Jag är inte en person som lätt längtar hem, jag tycker om att klara mig på egen hand. Dock tror jag att det kanske inte hade varit lika lätt om jag bott på Lövsta utan att ha någon att riktigt prata med - nu har jag ju Fredrik och hans familj som jag känner så det gör nog det hela lättare. 
 
Hur som helst! Jag kunde tyvärr inte rida något i helgen eftersom både Leon och Frolle vilar och Exet tar det lite lugnt med mamma. Det var såklart lite tråkigt, men samtidigt var det mysigt att bara borsta, rykta, putsa, kramas och pussas. Frolle var dock ganska sur och bitig, men han brukar bli lite extra sån när han har överskottsenergi och sedan är han förstås lite grinig på mig som inte är hemma med honom.. Han vill gärna ha mig för sig själv, det märkte jag när jag köpte Leon haha.
 
Lellisens sår läker verkligen fint! Han går utan bandage och tillsammans med Frolle och Exet igen. Det tror jag att han tycker är skönt, som han flippade ur i sjukhagen. Han fick öva på att få benen spolade nu när jag var hemma och det gick jättebra! I somras gillade han inte när det kom vatten på bakbenen men nu gick han med på det efter en stunds övertalning. Något som jag inte direkt hade räknat med var att han bara hade en halv tand på ett ställe i munnen! Jag blev jätteorolig men efter att jag pratat med mamma kom vi fram till att det såklart var en mjölktand som lossnat. Det såg minst sagt roligt ut! Han reagerar ingenting på det i alla fall utan äter precis som vanligt. 
 
Exet blev också lite ompysslad av mig nu när jag var hemma. Hans päls fick sig en trimning och det var verkligen välbehövligt! Han verkade tycka att det var jätteskönt och blev väldigt sprallig efteråt. Nu ska han slippa bli så himla svettig. :) 
 
 
Snart är det dags att rida igång Leon igen. Jag längtar som in i bomben! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|