Söndag

Hejsan! Jag och Fredrik tog det lugnt i morse, hade sovmorgon och drog oss ett bra tag innan vi gick upp och gjorde frukost. Jag har så himla svårt för att sova länge och sedan ligga kvar i sängen när jag vaknar. Jag får oftast panik om klockan är mer än halv tio. Det beror förmodligen på att jag vill utnyttja dagarna och göra saker med hästarna medan det är ljust - men nu har jag inga hästar att ta hand om så då är det ju onödigt att flippa ur för några timmars extra sömn... 
 
Efter frukosten provåkte vi till Upplands Väsby. Jag kommer ju ta mig dit på egen hand och eftersom jag inte kommer från sthlm är det väldigt klurigt för mig med alla olika linjer, bussar, tunnelbanor och pendeltåg. Jag kommer först åka buss från Fredrik till en station där jag byter till ett pendeltåg och efter två stationer på det så byter jag till nästa pendel som tar mig till Upplands Väsby. Därifrån får jag skjuts av min handledare till Lövsta! Resan tar lite mer än en timme, men det är jag van vid så det ska inte vara några problem. 
 
Efter provåkningen stannade vi till och käkade sushi. Egentligen vill jag bara äta det om det är buffé men nu var jag så sugen så jag kunde inte stå emot 75kr för åtta ynka laxbitar. Så himla mycket för så lite! Gott var det i alla fall. Alldeles strax ska vi åka till Fredriks mamma och hälsa på!
 
Jag hoppas verkligen jag kommer kunna ta lite bilder och kunna blogga om min praktik, men det är fortfarande osäkert hur mycket jag får publicera. Eftersom det är ett så känt ställe kan jag tänka mig att dom är noga med bilder osv. Men det skulle vara jätteroligt att kunna dela med mig av det till er, så det ändå förblir hästrelaterade inlägg här. :) Ni får hålla tummarna lika hårt som jag! 
 
 
Jag saknar min fina kille ♥ Som tur är blir han ompysslad ändå. Idag rider Nicole honom! 


Kommentarer
Postat av: Malin

Nu hänger inte jag med. Vart är du och vad ska du göra? Haha, var ett tag sedan jag var inne här, har inte haft tid ;)

Svar: Jag är på Lövsta Stuteri där Tinne Vilhelmsson håller till för fyra veckors praktik! :)
Pernilla Hägglund

2014-11-04 @ 16:12:49
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|