Dreglar

Jag har börjat titta på saker jag vill ha inför min födelsedag och julafton nu - även om det är sisådär 3 månader kvar. Haha, jag är så ivrig.. Dock är det några saker som ligger på ganska höga priser, så det är verkligen drömönskningar! Här nedan kan ni se vad jag dreglar över just nu i alla fall :)
 
 
Högst upp på listan står lackade dressyrstövlar från De Niro. De är verkligen dösnygga! Sedan har vi en boxgardin med egen brodering från horsewear, sadelskåp från Hööks (eller begagnat, det går lika bra!), Nike Air Force 1 low skor, väska från Michael Kors (eller en liknande från t.ex. H&M), egendesignat pannband från Wist Design och ljusa lakan för dubbelsäng. Det är mina wanties just nu! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|