Fel, fel, fel

Ibland blir jag bara så arg på mig själv. Som idag på lektionen för Lena E med Frolle. Han blir ibland väldigt ojämn i stödet (som nog dom flesta av er vet) i handen. Lägger mer i vänster än höger. Jag vet egentligen precis vad ska göra och inte göra i det läget. Det är ett tecken på att han inte är lösgjord och loss ännu. Då ska jag lägga ner honom i formen, fokusera på att ha en lätt vänsterhand (ta och ge) och en stadig jämn högerhand och hela tiden försöka rida över stödet.
 
Men idag gjorde jag inte så. Det blev snarare en dragkamp. Jag ville rida ihop honom (som övningen gick ut på) och ha aktiva bakben men det gick såklart inte. Jag blev frustrerad och efter ett tag bröt jag av till skritt för att lugna ner mig och inte ta ut ilskan på Frolle. Sedan kunde jag, med nytt fokus, fortsätta men jag gjorde inte den övningen vi egentligen skulle jobba med. Jag la istället ner honom i formen och red för att få fram honom till bettet och ett någorlunda jämnt stöd. Det blev bättre som tur var. Men jag är fortfarande irriterad på mig själv! 
 
Imorgon är det nya tag och jag tänker rida fram honom ordentligt innan det är dags att rida för Lena W. Jag hoppas jag kan lösa problemet på ett bättre sätt imorgon - om det dyker upp vill säga. Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra serie! Jag är ledig imorgon så jag behöver inte oroa mig för få sovtimmar. Godnatt! :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|