Godmorgon!

Jag har varit vaken i en timma nu, ätit frukost med mamma och pappa och släppt ut hästarna. Nästan som en ledig söndag! Det var så skönt att sova ut. Det behövs ibland. 
 
Jag ska alldeles strax kila ut till stallet igen. Mocka, packa hö och sedan ta in Leon. Jag ska ta hand om hans sår  tvätta med hibiscrub, skölja och sedan spraya Aloe Vera-spray på dom. Den sprayen rekommenderar jag varmt, förresten! Den påskyndar läkningen och man ser resultat efter bara 1 användning. Den kan också användas på svullnader, så det behöver inte vara ett synligt sår. Superbra är den! Dock är det karens, 96 timmar tror jag. Hur som helst, sedan ska jag borsta honom och gå ut på en promenad. Om man inte kan rida så kan man ju göra annat roligt och nyttigt! :) 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|