Svettigt!

Sommarvärmen är tillbaka och det är härligt på många sätt! Men igår när vi hade hopplektion på skolan hade det gärna fått vara lite kyligare. Som ni ser på bilden blev jag dyblöt, och så såg också resten av min klass ut efter lektionen! Som tur var hade jag plockat med mig en extra tröja som jag kunde byta till. 

Idag har jag och Frolle varit på ridklubben och programtränat. Det gick mindre bra, han var sååååå seg och loj. Beror det på värmen eller beror det på att han haft en tuff vecka? Jag vet inte men jag tror i alla fall inte att det är något att oroa sig för. Det enda som var bra i programmet var skrittdelen och en galoppfattning, men det var ju alltid något. 

Nu fixar jag det sista i stallet och jag ska pyssla om Leon. Senare ikväll ska jag och Fredrik åka till marknaden som är här i Hudik nu! Det ska bli skoj. :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|