Varje kärlekshistoria har ett slut

Som ni vet kom Nicoles häst till mitt stall igår. Hon och Leon var såå gulliga med varandra så vi tänkte att det skulle gå superbra med dom i samma hage. Det gjorde det också, igår och en stund idag på morgonen - men varje kärlekshistoria har ett slut. Vi vet inte vad vad som startade bråket men när mamma kom ut och skulle gå till kossorna stod dom med rumporna mot varandra och kickade, kickade och kickade. Till slut när mamma skrikit åt dom slutade dom och hon kunde ta in dom i stallet. Båda var ganska blåslagna men Leon fick nog mest stryk. Han har 5-7 kala fläckar på ryggen, ett köttsår ovanför svansroten, skrapsår på höger bakben och på magen. I morgon ska vi titta på hur han rör sig, men troligtvis kommer han vara oren efter de smällar han fått. 
 
Det var verkligen typiskt att det här hände nu! Vi har precis kommit igång med ridningen men nu måste han vila igen. Jag kommer inte kunna använda sadel på ett tag då såren är precis där den ska ligga, så när jag kan aktivera honom igen kommer det endast bli tömkörning och promenader. Jag som var så taggad på att börja rida ut - vi började igår med att rida på en åker och det gick hur bra som helst. Leon var superpigg och ville gärna springa, men som tur var kunde han hålla sig i skritt. 
 
Nu hoppas vi på att Leon inte är allt för öm imorgon och att jag snart kan börja aktivera honom igen, och likaså Nicoles fina Deira såklart! 
 
 
Lellisen nu när jag nattade. Eller ska jag säga lilla gubben..? Min plutt ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|