Hejsan!

Hej på er! Som ni vet var jag uppe tidigt i morse och red Frolle. Såg ni hur fin soluppgången var? Perfekt start på dagen måste jag säga! 
 
Det har varit många plusgrader nu dom senaste dagarna och snön är lyckligtvis på väg bort, men det är ju ändå februari så det hinner bli kallt och komma mer snö igen. Hur som helst så har det inte blivit bart än utan det är total isgata! Så för Frolles del har det bara blivit skritt i måndags och idag, förmodligen även imorgon. Huvudsaken är att han rör på sig och inte vilar helt! 
 
Igår red vi lektion för Lena. Jag hade varken spö eller sporrar (med flit) och jag fick verkligen kämpa. Han kändes jättefin men jag vill bara att han ska svara framåt direkt för små hjälper, jag ska inte behöva kicka till honom för att han ska reagera liksom. Men som sagt så var han duktig i övrigt. Mjuk och fokuserad! Dessutom åkte jag själv med honom så han var väldigt snäll vid lastningen och när jag gjorde i ordning honom också. 
 
Innan vi åkte igår pysslade jag om Leon också och jag måste bara säga hur sjukt mycket jag älskar den hästen. Han är så himla gosig, nyfiken och glad! Han älskar när jag ger honom uppmärksamhet och gör allt för att jag hela tiden ska fokusera på honom. Så gullig! Måste bara berätta också att jag som alltid oljade hovarna och direkt när Leon kom in i sin box började han slicka av sina hovar, haha. Tokiga Lellis! 
 
 
Världens bästa bebis! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|