Tisdag

Hej på er! Jag har precis ätit middag och ska strax pallra mig ut till stallet för kvällen. Som ni kanske har sett så var ute i morse också och promenerade Leon! Vi gick i ungefär 40 minuter på en väg som han inte varit så mycket på. Det märktes för han var inte lika avslappnad som annars. Dessutom träffade vi på hans fobi - skällande hundar. Det gick väldigt bra! 
 
Jag hade en lektion idag där vi arbetade med djurskyddet. Sedan har jag pluggat lite körkortsteori för BE och kompletterat för högre betyg på några uppgifter. Skönt att få sånt gjort! 
 
Nu ska jag gå ut och göra i ordning Frolle. Vi ska åka in till ridskolan för en lektion för Lena! Frolle kommer bara ridas i en lång, låg och rund form i lättridning utan samling idag. Han ska röra sig genom kroppen och bara mjukas upp efter laserbehandlingen. Som vanligt ska det bli superkul att rida lektion! Hoppas Frolle också är taggad. :) 
 
 


Kommentarer
Postat av: Ottilia

Gillar bilden ;)

Svar: Det är en av mina favoriter!! :D
Pernilla Hägglund

2015-02-17 @ 20:53:56
URL: http://ottiliaschack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|