Mot Sundsvall

Jag har faktiskt saknat tåget lite. Koppla in hörlurarna och bara ha en timme för dig själv är jäkligt skönt ibland! Jag är på väg till Sundsvall till en av mina vänner, Felicia. Vi ska äta på en nyöppnad restaurang och ikväll ska vi ut på krogen! Vi träffas inte så ofta så det ska bli jätteroligt att umgås med henne. 

Jag hann rida Frolle, som ni såg, mellan körlektionerna idag. Han var väldigt på tårna! Redan i boxen visade han vilken energi han hade genom att hoppa upp i luften och sparka i väggen med bakbenen. Tokiga Frolle! Under passet höll han sig på mattan i alla fall och det var mer bara att han ville springa fort så jag fick använda rösten och halvhalter typ hela tiden idag. 

Vi jobbade med sidvärtsrörelser idag med fokus att han hela tiden ska lyssna på mig. Så då gjorde jag t.ex. skönkelvikning för höger några steg, rakriktade och sedan för vänster tillbaka. Jag la även in övergångar i rörelserna och gjorde allt i alla tre gångarter. Han var riktigt fin och det kändes att han var lösgjord redan från början. Kul! 

Leon får sig en vilodag idag men imorgon när jag kommer hem ska han aktiveras. Jag pendlar mellan uteritt eller ridning på åkern... Vi får se vad det blir! :) 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|