Hektisk dag!

Puh! Vilken dag... Det började med att jag försov (som vanligt nu för tiden, haha) och fick stressa ner till ladugården. Som tur var gick allt där väldigt bra och snabbt så vi kom in ganska snabbt, men efter det har det gått i ett hela dagen. Jag har bland annat åkt in till stan med en traktor för lagning, hjälpt pappa att handla mat, putsat beten, flyttat skräp och lite annat smått och gott.
 
När jag jobbat klart skyndade jag mig in, svirade om till ridkläder och kastade i mig lite mat. Sedan gick jag ut till stallet, tog in Frolle och gjorde i ordning honom för att åka till ett stall i närheten där det hölls träningar för Åsa Enqvist (hon som jag tränade för för några veckor sedan). Dock var det inte jag som red Frolle utan det var Saga som red och det gick jättebra! Hon rider honom väldigt mjukt och är så himla gullig med honom. Jätteroligt att se! Dock började Frolle blöda ur sin högra näsborre så vi var tvungna att avbryta träningen. Det var inte mycket så det är troligtvis ett sår från en insekt som gick upp. Veterinären kommer och tittar på Exet imorgon så då ska han få ta en titt på Frolles näsa också! Jag blev livrädd... 
 
När Saga ridit klart skyndade jag mig hem igen, lastade ut Frolle och mockade stallet. Sedan kom Belinda hit (min bästa kompis lillasyster) med sin häst Otto för att träna för mig. Hon tränade för mig förra veckan också och bara på den här veckan har det blivit mycket bättre. Kul! 
 
Nu har jag precis kommit in från stallet och duschat. Jag ska äta lite kvällsmat nu innan jag åker till Fredriks sommarställe och sover där inatt. Jobb som vanligt imorgon igen! Vi hörs. :)
 
 
Fokuserad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|