Sjuk

Hej på er! Jag har precis landat en stund framför datorn, sjuk efter två dagars festande. De flesta andra i min klass fortsättet även ikväll men jag köpte ingen biljett till ikväll, vilket jag är väldigt glad över just nu med tanke på att jag blivit sjuk. 
 
I måndags hade vi brändbollsturnering med alla andra studenter från Gävle. Alla var utklädda och min klass plus djur och hund var utklädda till "batgirls". Det var superroligt men vi förlorade tyvärr första matchen mot Brandsta City Släckers och gick inte vidare. På kvällen var det efterfest på nattklubben Bankhuset! Igår var det barrunda vilket innebär att man går mellan 5 olika barer/klubbar, men vi gick bara mellan 3. Vi drack först några cider på Söderhielmska och sedan gick vi vidare till Heartbreak/Slick, där vi också har ätit lunch nu i tre år. Uppe var det schlagermusik och nere var det house. Fredrik hängde på igår också så det var extra roligt tycker jag! Sena nätter och tidiga morgnar har slitit på kroppen så nu är jag alltså ganska rejält förkyld.. Vi får hoppas det går över till på fredag! 
 
Igår trimmade jag Frolle på ridbanan och han kändes jättefin! Vi fick verkligen till en bra känsla och kontakt. Idag på uteritten var han däremot lite stummare men fortfarande mjuk och fin. Det känns som att det börjar vända lite nu för oss igen efter en kortare svacka, skönt! 
 
Nu ska jag fika lite, duscha och skrubba kroppen och måla naglarna. I morgon är det mycket som ska göras inför studentfirandet på fredag! Ååå, det ska bli så roligt. Jag längtar! 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|