Torsdag

Idag är det stressigt! Jag gick upp vid sju i morse, kastade i mig lite frukost och sedan gick jag raka vägen till stallet. Jag skrittade ut på Frolle (ändring i planeringen på grund av att jag är sjuk..) som kändes pigg och fräsch. Han fick klättra och gå rakt ut i skogen. När vi var hemma igen tog jag ut Leon på gången och pysslade om honom. Han är så himla go och mysig just nu, vill hela tiden pussas och vara med. Jag tror han tycker det är lite tråkigt att inte bli aktiverad! Egentligen hade jag tänkt gå ut på en promenad med honom men jag hoppade det så jag inte blir ännu mer sjuk. Försöker verkligen göra allt för att bli frisk till imorgon! 
 
Sedan gick jag in igen, åt en mer ordentlig frukost tillsammans med familjen och sedan gick jag ut och fixade stallet. Mamma hjälpte mig att plocka ut gummimattorna i Frolles box och göra rent under dom. Vi har nämligen behövt lägga in flera stycken mattor i olika storlekar som i ett pussel och då kommer det lätt in kiss och spån under mattorna vilket gör att det kan börja lukta ganska starkt. Men nu är det rent och fräscht och Frolle fick två nya spånbålar, så i natt kommer han sova som en prins! Mamma hjälpte mig också att köra in mer hö. 
 
Efter stallet skyndade jag mig in och duschade av kroppen, bytte kläder och sedan åkte jag till stan. Jag gjorde spraytan (äntligen är jag brun igen!!) och sedan åkte jag en snabbis och köpte lite smått och gott till flaket imorgon. Nu är jag hemma och packar väskan, snart ska jag och mamma åka ner till Gävle och gå på min kusins mottagning som tog studenten idag. Jag får inte ha tajta kläder, smink, deo eller parfym och jag får heller inte svettas så jag känner mig inte direkt jättetaggad på att åka till hennes mottagning, men jaja.. Haha. Ikväll ska jag och mamma till farfar och börja pynta och fixa inför min mottagning imorgon. Kul! 
 
Nej nu måste jag sätta fart. Vi hörs sen hörrni! 
 
 
En dag kvar tillsammans nu... Ååå så sorgligt!! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mycket har dina De Niro stövlar sjunkit ungefär?

Svar: Inte mycket alls, men det märks dock att jag fått nya skavsår vid vecken. Kanske en halv cm?
Pernilla Hägglund

2015-06-11 @ 22:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|