Bra tisdag

Ja, än så länge har den här tisdagen varit kanon! Jag gick upp tidigt i morse och red Leon. Uteritt stod på schemat idag och vi styrde upp mot skogen. Det var ganska mycket snö kvar och packat på sidorna där en traktor kört, så han sjönk inte igenom med hovarna. Men jag tyckte inte det kändes tillräckligt säkert för att trava och galoppera på så Leon fick försöka hålla sig till skritt idag vilket inte gick så bra.. Haha. Han ville ju såklart trava och galoppera hela tiden så det blev inte en särskilt fin skritt. Men jag är bara glad att han visar sådan positiv attityd och energi! Efter ridturen släppte jag ut hästarna och mockade. 
 
Sedan fick jag stressa in, slänga i mig frukost och byta om innan jag åkte till trafikverket. Jag skrev ju teoriprovet för BE idag, och JAG KLARADE DET!! Turen var helt klart på min sida idag. Nu ska jag bara köra upp också och sen är det fritt fram att köra den nya transporten. Kul! 
 
Efter provet bokade jag tid för spraytan som jag ska göra innan balen och studenten. Det var verkligen tur att jag bokade redan nu för det var nästan fullbokat redan! Det är väll helt enkelt fler blekfisar som vill vara fina på den stora dagen, haha. Därefter åkte jag och köpte foder och lite sånt till hästarna. Nu är jag hemma och har hela eftermiddagen och kvällen fri innan jag och Frolle ska åka till ridskolan. Skönt! 
 
 
En bild på min förra ponny Boy van Het Kattenest som nu springer på de evigt gröna ängarna. ♥


Kommentarer
Postat av: Elsa Ohrås

Fin blogg, hoppas du får en fortsatt bra dag! :)

Svar: Tack, detsamma! :)
Pernilla Hägglund

2015-03-10 @ 13:35:24
URL: http://ohras.blogg.se/
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst!

Svar: Tack så mycket!
Pernilla Hägglund

2015-03-10 @ 14:28:18
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|