Dagens ridpass på Frolle

Idag var piloten ofokuserad. Jag vet inte var tankarna var idag, men jag kan verkligen inte säga att jag var 100% med Frolle. Det var väldigt synd för jag tror att vi hade kunnat fått till ett kanonpass annars. Jag försökte verkligen och sa till mig själv "nej nu jäklar Pernilla, vad håller du på med? FOKUSERA!" men det funkade bara någon minut och sedan var jag någon annanstans, haha. Jaja, sånna dagar måste man få ha. Lite trött i huvudet och spänd i kroppen på grund av kylan, och då kan man inte prestera fullt ut. Det är precis lika som när hästarna har en dålig dag - försök göra det bästa utav det, släpp det och börja om på nytt dagen därpå. Det är liksom inget att grubbla över, speciellt när jag vet med mig att jag kan ha dagar som denna ibland. 
 
Hur som helst så kändes Frolle fin. Jag red mycket övergångar idag och i slutet var han väldigt alert och framme! Då provade jag även några skolor som kändes helt okej. Eftersom jag inte var helt fokuserad kunde jag heller inte plocka isär hjälperna på samma sätt som annars och det blev liksom ingen riktig struktur. Så det var svårt att få till detaljerna helt enkelt. Men överlag är jag nöjd med Frolle! 
 
Nya tag i morgon. Jag hoppas att jag kan släppa allt annat och lägga allt fokus på ridningen istället! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|