Första praktikdagen

Idag har jag haft första praktikdagen här hemma. Jag är i princip aldrig ute i ladugården, speciellt nu när vi har flyttat upp stallet. Men jag vet såklart det mesta, det är mer rutinerna och med roboterna som jag inte vet så mycket. Jag är helt slut i alla fall, men än är dagen inte slut! 
 
I morse gick jag upp tidigt för att rida Frolle innan jag började. Han skrittade bara idag, men han kändes fräsch och på bra humör! Sedan har vi strött åt kossorna, kalvarna och ungdjuren, fyllt på lite saltstenar, kollat halsband, vaccinerat, öronmärkt, fixat i hönshuset åt dom nya hönsen och lite annat smått och gott. Det finns alltid något att göra på en sådan här gård - men jag gillar mest att sitta bakom ratten i traktorerna. Det ska faktiskt bli jättekul att jobba hemma i sommar som även båda mina systrar har gjort! En bra start i arbetslivet. :) 
 
Nu väntar jag på att mamma ska bli klar med middagen och sedan ska jag ut och hjälpa henne med kvällspasset. Det kommer några spekulanter på epan lite senare och sedan ska jag även rida Leon! Fullt upp, som vanligt. Jag gillart! 
 
 
Några bilder på dom höns vi hade för ett par år sedan. Söta va? :) 


Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Mysigt :D

Svar: Ja, supermysigt!
Pernilla Hägglund

2015-03-25 @ 20:12:56
URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|