Lördag

Godmorgon! Jag har ganska nyss ätit frukost efter morgonpasset i ladugården. Mamma är bortrest under helgen och pappa jobbar med annat så jag hjälper vår anställda Lukas med kossorna. Jag börjar få in rutinerna mer nu och behöver inte kolla lika mycket på fusklappen! Dessutom tycker jag det är ganska roligt där nere nu. Det ska bli kul att jobba här i sommar! 
 
Idag ska tre hästar ridas - Frolle, Leon och Exet! Så det kommer bli en riktig hästdag från och med nu. Exet var det jättelängesen jag red nu så det ska bli roligt att känna på honom. Alla tre ska ridas ut i skogen, vilket för min del är lite tråkigt. Jag hade gärna ridit i solen på ridbanan idag, trimmat på skolor och träna program. Jaja, huvudsaken är att hästarna är glada och jag har då aldrig sett en häst som inte gillar att vara i skogen! :) 
 
Nu ska jag hoppa i ridkläderna och traska ut till stallet. Vi hörs mer under dagen! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|