Onsdag

Hej på er! Jag är fortfarande sjuk men börjar känna mig lite piggare nu.
 
I måndags orkade jag skritta Frolle en sväng men igår orkade jag knappt gå från sängen och åt nästan ingenting heller, men idag har jag ätit normalt och även fixat stallet samt skrittat på Frolle. Jag trodde jag skulle klara av att tömköra Leon också men jag var helt slut efter att jag släppt ut Frolle i hagen igen så det fick jag hoppa över. Nu vill jag gärna bli frisk för det finns inget tråkigare än att ligga i sängen hela dagarna. Det har till och med blivit tråkigt att kolla på film liksom, haha! 
 
På fredag ska jag i alla fall gå i skolan, då borde jag vara tillräckligt pigg. Jag vill absolut inte missa en hästdag eftersom jag då kan missa något viktigt inför hästskötarexamen. Det känns liksom som att varje hästrelaterad lektion måste tas till vara på! Självklart är varje lektion viktig att vara med på, men jag har haft tur den här veckan och har faktiskt inte missat så jättemycket. Det känns skönt men samtidigt kan jag ju ha missat någon viktig genomgång eller annan information. 
 
Förresten! Jag såg precis att hästarnas veckoplanering inte blivit publicerad som jag skrev i måndags. Men det kanske bara var tur eftersom den gick helt åt skogen i och med min sjuka, haha. Dagarna som är kvar får jag nog bara ta som dom kommer. Hur som helst så ska jag försöka få in tömkörning och bomarbete för både Leon och Frolle bara jag blir frisk. :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|