Fredag

Godkväll! Jag har precis kommit in från stallet och väntar på att få duscha. Jag har varit och fått spraytan idag inför balen imorgon och då får man inte duscha på 8 timmar efter behandlingen, och man får heller inte bli blöt,, svettig, klia sig eller ha tajta kläder på sig så ni kan ju gissa hur svårt det var när jag var i stallet! Jag gick som en zombie, haha.. Men men, nu är jag brun och fin i alla fall och jag känner mig verkligen sååå mycket fräschare med brun hud än vit! 
 
På förmiddagen var jag på Högbo. Jag hann inte vara med på ridningen eftersom jag var tvungen att åka hem till hudik för behandlingen men teorin är det viktigaste så det hann jag med i alla fall. Vi gick igenom repetition inför hästskötarexamen nästa vecka och fokuserade på bett, hästens mun/tänder och splitsning av rep idag. Jag börjar bli lite nervös inför det nu, men det ska nog gå bra! 
 
Sedan har jag ringt upp två arbetsgivare men fick bara ett svar. Jag fixade stallet och sedan longerade jag Frolle. Jag brukar aldrig longera honom eftersom jag inte alls gillar själva träningsformen, men Frolle tyckte det var jättekul att göra något annat och dessutom helt utan inspänning eller sele/sadel. Han fick liksom jogga omkring, lattja lite och bara ha det mysigt. Han är verkligen avslappnad i longeringen - han söker sig framåt/nedåt, välver ryggen och jobbar fint genom kroppen! Det är inte många hästar som kan det utan inspänning! 
 
Nu ska jag göra i ordning kvällsfika och sedan ska jag duuuschaaa!! Äntligen, haha. I morgon är det studentbal och som jag längtar! Jag har en helt fantastisk klänning, den är verkligen to die for. Vänta bara tills ni får se den!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|