Helgens tävling

Jag vet inte vad jag ska säga angående tävlingen i söndags mer än att Frolle var FANTASTISK. Han var klockren på framridning med ett mjukt och härligt stöd i handen, aktiva bakben och en positiv inställning. Inne på banan till första klassen blev han lite spänd på grund av vindrutetorkarna på domarbilen men det kunde vi dölja ganska bra. På framridningen till andra klassen fick jag inte en lika bra känsla men han var fortfarande i toppform. Superduktig inne på banan! 

Vi fick hela 72,5% i LA:1 med 6% till godo till andraplaceringen. Som ni ser i protokollet fick vi nästan åttor rakt igenom och även en 8,5! I LA:P1 fick vi nytt personbästa på 71,58% som också gjorde att vi kunde stryka ett mål vi kämpat mot länge - komma över 70-gränsen. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant! Här hade vi över 7% till ekipaget under. Jag har världens bästa ponny, den saken är stensäker. ♥ Jag får nypa mig själv i armen!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|