Tatuerad!

Igår efter skolan gick jag och blev tatuerad! Jag hade bokat tid och lämnat in bilderna förra veckan så jag har varit ganska nervös och pirrig, mest över hur ont det skulle göra. Men jag måste faktiskt säga att jag blev förvånad över hur lite det kändes ändå! Just när han var på ryggraden gjorde det ganska ont, ungefär som att någon drar en kniv mot huden. Annars kändes det mer som att någon drar i småhåren, eller rycker ögonbrynen. Konturerna på hästen gjorde ondare än skuggningen men snöflingorna gjorde nog ondast. 
 
Dressyrhästens betydelse är väll en självklarhet, haha? Den står för mitt brinnande intresse för hästar, ridning och såklart dressyr. Jag är ju heeeelt insnöad på allt som har med hästar att göra och jag planerar ALLT efter dom.
 
Snöflingorna står för Mr Snowflake, alltså Frolle. Han betyder så himla mycket för mig, vilket jag tror att många har svårt att förstå. Jag har en ganska speciell relation till honom och han har gett mig så mycket, så därför känns det så himla bra att alltid ha med mig ett minne av honom. Han är min bästa vän och jag älskar honom så mycket! ♥
 
Tycker ni att det blev bra? :) 


Kommentarer
Postat av: Matilda

Så himla snyggt!

Svar: Åå, tack Matilda!
Pernilla Hägglund

2015-05-26 @ 20:19:26
URL: http://skogsrusset.se
Postat av: Malin

Så himla snyggt! Är Frolle "mall" till hästen? Alltså har du tagit konturerna på en bild du har på honom? :)

Svar: Nej tyvärr så är han inte det, det är en bild jag hittat av en slump och tyckt om länge! :)
Pernilla Hägglund

2015-05-26 @ 21:32:59
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|