Besök

Igår fick jag besök av min pappa och Fredrik i stallet! Pappa hade varit på konferens i Stockholm så han kom förbi på hemvägen och Fredrik kom samtidigt. Jag visade runt dom på gården och det verkade som att dom tyckte det var jättefint och förstod varför jag trivs så himlans bra! Efteråt åkte vi till Uppsala för att leta efter någonstans att äta. Vi åt på en persisk restaurang och maten var förvånansvärt god! Det var jättekonstiga namn på rätterna så man visste knappt vad man beställde, haha. Mumisgt var det i alla fall. Jag och Fredrik kom hem ganska sent och jag var väldigt trött, så jag orkade inte slå upp datorn helt enkelt. 
 
Igår vilade alla hästarna. Leon promenerades en kort sväng och Lindy klippte jag, vilket tog sin tid (2 timmar). Jag blev faktiskt väldigt nöjd med klippningen denna gång! Det är så himla svårt att klippa vid manen och få padden på ryggen snygg, men igår lyckades jag bra. Dock är det lite småtrimning och finlir kvar som jag tänkte ta på lördag.
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|