Full fart

Jag har minsann ingen tid för vila nu när jag är hemma, haha. Det är full fart som vanligt på mig! I morse hade jag sovmorgon i alla fall med Fredrik. Sedan åt vi frukost med hela familjen. Efter det red Erica och Buttler lektion för mig innan jag åkte till Frolle, som jag redan berättat om. 
 
När jag kom hem från Frolle åkte jag, Erica och Jennie till stan för att ta en fika tillsammans och catcha upp med varandra. Först gick vi en sväng på inredningsavdelningen på Åhléns och sedan på inredningsbutiken Ombonat. Jag köpte två latteskedar, två lattemuggar och fyra glasunderlägg. Allting sååå fint och helt i min smak! Längtar så mycket tills jag har ett eget hem att köpa saker till. 
 
Sedan tog vi en fika på Jambo. Vi hade massor att prata om och det var så himla roligt! Resten av kvällen har jag gosat med Frasse och umgåtts med familjen, vilket också är det som återstår! Känns lite konstigt att inte behöva gå ut till stallet, mocka och fixa och så bara, haha... :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|