Sushikväll

Godkväll! I morgon är jag ledig så min fredagskänsla är verkligen på topp. På vägen hem från stallet idag åkte jag förbi Hööks och köpte några nödvändiga saker inför lite kallare väder. Personalen på Hööks i Upplands Väsby tycker jag är såå trevliga och hjälpsamma! Guldstjärna till dom. :) 
 
Jag och Fredrik har haft en riktigt mysig kväll. Vi köpte hem sushi och smågodis till en film. Fredrik har precis fått jobb och jobbade sin första dag idag, så vi ville liksom fira det lite! Nu har han åkt till en kompis och jag passar på att uppdatera lite här, som jag varit väldigt dålig på nu det senaste. 
 
Idag hade Leon uteritt på sitt schema. Igår och imorgon vilar han. Passet i skogen gick väldigt bra. Jag fick träna på vår nya taktik väldigt mycket, men det var bra. Jag måste liksom få in det som en rutin, likså Leon. Vi red på travbanan och jag fick en riktigt bra känsla när jag fick honom mellan hjälperna, rund i formen och framme. Jag kom på mig själv att smygbromsa så då bestämde jag mig för att mjukna i händerna, släppa bromsen och rida på lite mer framåt istället - men med samma takt som innan. I och med det kändes det som att Leon blev så mycket säkrare - och det är just det jag vill nå! Jag valde att inte ta någon galopp idag utan istället rida ett lite kortare pass tills jag fick en bra känsla och sedan avsluta. Härligt var det i alla fall i det fina höstvädret. 15 plusgrader och strålande sol! Underbart. 
 
Innan Leons ridtur skrittade jag ut på Hirten med Helena på Humlan också. Alla sex hästar jätteduktiga idag! 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

hur ser ditt "schema" ut, tänkte på hur många helger du får jobba och så :)

2015-10-23 @ 21:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|