First day at work

Idag gjorde jag min första jobbdag hos Helena och den bara rusade förbi! Tiden går fort när man har roligt helt enkelt. :) 
 
Jag har mockat, halmat, fodrat, fyllt vatten ute och inne, slängt ner hö och halm från skullen osv. Vanliga rutiner alltså! Jag tog även hand om veterinären som var där för att vaccinera hästarna och hovslagaren skodde Leon. Sedan red jag Leon för Helena vilket gick jättebra. Hon såg direkt vad som behövdes och vi nådde ett fint resultat! Han var väldigt spänd och het i början men blev bättre allt eftersom. Jag tror vi kommer kunna utvecklas jättemycket tillsammans här hos Helena! 
 
Innan jag slutade gjorde jag finliret i stallet, putsade undan utrutsningen och tvättade benen på en häst som skulle provridas senare under kvällen. När jag var klar åkte jag direkt till pendeln i Knivsta för att hämta Fredrik. Vi har tittat på TRE mindre hus ikväll och vi har lite att fundera på nu... Det är verkligen spännande att leta boende, men samtidigt är det fruktansvärt krävande, jobbigt och svårt. Jag trodde det skulle vara mycket enklare faktiskt. Ni får hålla tummarna med oss att vi hittar något passande! 
 
Nu tänkte jag skriva ihop ett inlägg om tävlingen i söndags och sedan ska jag duscha och krypa ned i sängen. Klockan ringer 05:30 imorgon, men det är faktiskt inte ens jobbigt eftersom det bara innebär ännu en rolig dag på drömjobbet. Är det ens ett jobb när man får göra det man älskar mest..? ;) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|