Inflyttad!

Förlåt för att jag inte uppdaterat ordentligt men det har varit mycket nu! Frolle flyttade till Saga i onsdags vilket var både roligt och jobbigt. Men han verkade trivas jättebra när vi lämnade honom och även dagen efter när jag var där och hälsade på! Han betedde sig precis som på meetings - lugnt och nyfiket. Min fina Frolle ♥
 
Och idag har jag haft fullt upp för jag har flyttat! Det känns också både roligt och jobbigt, och spännande förstås. Hela dagen har gått åt att packa och åka bil, typ. Vi kom fram till Stall Reje vid halv fem. Jag körde själv med Leon och mamma åkte egen bil bakom mig, men tyvärr hamnade jag för långt före mamma innan avfarten så hon missade att svänga av. Så jag kom fram lite tidigare än henne, men men så kan det gå.. Helena hjälpte mig ut med Leon i alla fall och sedan gick jag en kort sväng med honom så att han fick sträcka på benen. Helenas hund Molle hängde med oss och Leon var inte ett dugg rädd för honom vilket imponerade på mig! 
 
Inne i boxen fann han sig snabbt. Han började äta lite av halmen och hittade sen på höet. Hans boxgranne är typ dubbelt så stor som honom så lilla Leon ser ut som en ponny, haha.. Han var väldigt lugn i alla fall, och det känns jätteskönt! När jag och mamma åkte för att äta fick jag ett sms från Helena som berättade att han hade rullat sig och var alldeles full i halm. Då blev mammahjärtat varmt och jag kunde pusta ut lite! 
 
Innan jag åkte hem till Fredrik kikade jag förbi stallet en gång till och Leon såg även då väldigt lugn ut. Skönt! Imorgon ska jag åka dit till 8 då det är dags för utsläpp och vara med då. Sedan ska jag pyssla med alla mina grejer, lägga in i skåp och så vidare. Jag börjar inte jobba förrän på måndag så jag har lite tid till att organisera mina saker och ha koll på Leon! Dock ska jag faktiskt iväg och tävla på söndag.. Men mer om det senare! 
 
Nu ska jag duscha och packa upp alla mina kläder. Men hörrni, vad tycker ni om den nya designen? Erica har gjort det igen, och jag ÄLSKAR den. Den är SÅ fin!!! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|