Tävlingsdags

Jag och Leon är nu anmälda till två tävlingar i höst! Jag har ju inte kunnat tävlat tidigare denna sensommar/höst då allting varit så oklart kring jobb, flytt och så vidare. Men nu har vi "hittat hem" så att säga och har någonstans att utgå ifrån, och fantastisk hjälp från Helena förstås. 
 
Den sjuttonde oktober kommer vi starta en LB:2 på Jälla Hästsportförening och den första november en LB:1 på Hallsta Ridklubb. Det är två helt nya program och två helt nya tävlingsplatser! Egentligen spelar inte själva programmet någon roll - huvudsaker för Leon i dagsläget är att komma ut på olika platser och att TRÄNA på att tävla. Helena insisterade på att vi skulle gå upp på lång bana, så då gör vi det. Dock är inte LB:1an på lång bana, men tyvärr fanns ingen LB:2 kvar. En tävling är för lite men två blir helt perfekt innan några veckors vintervila väntar Leon! 
 
Det ska bli så himla roligt och spännande! 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Malin

Åå vad roligt, lycka till!

Svar: Tack så mycket!!
Pernilla Hägglund

2015-09-28 @ 18:46:38
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|