Torsdag

Heeeej! Vad ni har blivit flitiga med att kommentera. Det gör mig jätteglad och ännu mer inspirerad till att blogga, så fortsätt så! 
 
Torsdag idag och jag har haft en vanlig stalldag. Senaste veckan har varit långt ifrån våra vardagsrutiner på Stall Reje på grund av vabb, helgkurs osv. Idag var väll inte heller heeelt "vanlig" men närmast hittills kan man ändå säga. Trots en lite "kaosig" vecka så har det varit superskoj och jag har fått spendera en del timmar i sadeln vilket alltid är lika roligt och utvecklande. 
 
Idag red jag däremot inte någon häst. Leon har två välförtjänta vilodagar (idag och imorgon) och Helena har inte kunnat rida som vanligt i veckan så idag när hon väl kunde det ville hon såklart rida alla hästarna! Jag gjorde mitt jobb som groom istället och gjorde i ordning allihopa, skrittade fram/av, fixade stallet, städade i sadelkammaren, tvättade, mockade hagar och andra saker som är viktiga att ta tag i när tid finns. På eftermiddagen promenerade jag även en sväng med Hirten och lyssnade på hästpoddar samtidigt. Att promenera kan ju kännas ganska segt men om man har en podd som snurrar i hörlurarna samtidigt går tiden otroligt fort, men såklart på en låg volym och med fokus på, i detta fall, Hirten i första hand. 
 
Nu är jag hemma i lägenheten och betar av dagens to do's, som bland annat innefattar att skriva ihop ett inlägg om gårdagens programridning. Lite senare tänkte jag också göra i ordning en deg att göra frukostfrallor av imorgon när jag är ledig! Min första sovmorgon i lägenheten och typ första gången jag kommer se hur allt ser ut i dagsljus, haha.. Jaja, nu ska jag hälla upp kaffe och sätta mig med protokoll och film för att minnas programridningen ordentligt. Håll utkik! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Jag lyssnar också gärna på hästpoddar men har bara hittat Ridsportspodden och ridpodden. Har du tips på fler?

Svar: Ja, det har jag. Kommer ett inlägg om det!
Pernilla Hägglund

2016-02-11 @ 19:45:33
URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|