Jobbmåndag

Åh så härligt det var att vara tillbaka i stallet idag! Hästarna tillför så himla mycket energi. Oavsett vilket humör jag är på innan jag kommer till stallet så är jag alltid på exakt samma glada och pigga humör när jag åker därifrån. Världens bästa djur! 
 
I morse hade vi en annan logistik än i vanliga fall då Helena och Humlan var tvungna att åka iväg tidigt till Ekerö. Helena har en 2-dagars kurs där och Humlan är med som lektionshäst åt en tjej som rider för Helena, vilket han också var förra veckan. Vid 9 kom jag igång och kunde börja med dom vanliga rutinerna, så det tog lite längre tid än vanligt idag! Sedan har jag plockat och städat lite i täckesskåpet och i sadelkammaren. Det stod även promenad med Hirten och Leon på schemat, så det gjorde jag och sist men inte minst så fick båda dom och Lindy en varsin frisering av kronrand, hovskägg och svansrot! Så nu ser dom ut som snygga tävlingshästar igen. 
 
Innan jag åkte hem gick jag upp på gymmet och körde mitt hårdaste pass hittills! Min rumpa och mina vader kommer kännas rejält imorgon.. Men det är bara härligt med träningsvärk tycker jag, då känns det att man jobbat! Jag känner mig väldigt inspirerad i min egna träning just nu. Dock hade det varit härligt med fler ljusa timmar så att jag skulle kunna springa innan jag går upp till gymmet, men det får vänta i någon månad. :) 
 
Imorgon är det en till prommis-dag och så kommer Helena tillbaka med Humlan. Men annars är det väldigt lugnt och okomplicerat allting just nu (peppar, peppar..)! 
 
 
Leon på vår promenad idag!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|