Tillbaka i Sthlm

Godkväll på er denna söndag! Jag åkte från Hudik i morse till stallet så det blev en tidig morgon, men trots det känner jag mig inte särskilt trött. Jag är fortfarande pumpad med energi och inspiration från gårdagens lektioner som jag höll i Vedmora Ridhus! Dessutom var jag ut på en så härligt ridtur med Ninni idag. Jag red på Hirten och hon på Lindy. Det fick jag också en energiboost från!
 
Det var verkligen skönt att vara hemma ett tag, träffa familjen och alla djur. Men det härligaste av allt är att sova i min stora sköna säng i mitt stora fina rum med utsikt över gården och alla åkrar som vi har bakom huset! Och såklart äta mammas mat som alltid kommer vara oslagbar. ♥ Jag hälsade på min mormor en stund också som hade bakat sockerkaka, och så hjälpte jag henne byta gardiner. Jag hann med en hel del! 
 
Idag var det tillbaka i stallet alltså och i morse var jag och Kjell riktigt effektiva med mockningen! Vi var klar vid 09:15 vilket var längesedan. I somras var det vanligt men nu när det är vinter är det mycket som tar längre tid, men idag var vi minsann snabba! Så innan det var dags för uteritt med Ninni hann jag med lite extrafix som att rensa ett tävlingsskåp, linda upp en massa benlindor och sopa golvet i sadelkammaren. 
Efter lunch joggade jag Humlan på travbanan. Han gick riktigt fint och jag fick en härlig ridkänsla - trots grävmaskiner och traktorer! Nyttig miljöträning för vår Humla. :) 
 
Imorgon ska vi åka till Lövsta för träning med Hirten och på kvällen ska jag åka till Mälarkliniken med Leon för hans årliga muncheck! Det blir bra med lite transport- och miljöträning för honom. Ju fler nya platser han kommer till ju säkrare och tryggare kommer han bli i sig själv, vilket är viktigt inför kommande tävlingsår!
 
 
 
Alla bilder är tagna från mitt rum! Visst är det fint? :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|