Fyra!

Jag och Frolle hade en bra dag i Edsbyn idag! Frolle var på tårna under knoppningen och gick raka vägen in i transporten, så han visste nog vad som var på gång - tävling! 
 
Jag valde att rida fram 50 minuter idag. Det hade varit perfekt om dom inte hamnat efter tidsschemat... Vi fick rida fram över en timme innan det var vår tur att gå in på tävlingsbanan. Jag visste ju inte alls vad jag skulle hitta på för att hålla igång honom men samtidigt inte trötta ut honom, hålla honom alert utan att kräva för mycket. Jag jobbade med övergångar och ganska mycket skritt. Det märktes i ridningen på banan att framridningen blev lite för lång. Skritten är jag inte alls nöjd med, han ville liksom inte gå fram till handen i den ökade. När vi skulle vända och rida mellanskritten blev det en missuppfattning och Frolle påbörjade en skrittpiruett och sen blev mellanskritten inte särskilt bra. Vi fick ändå 7,5 på ökade skritten så det var väll inte så dåligt ändå. Annars tycker jag att vi hade ett jämnt program! Lite vingel mellan åttvolterna också, men det tar jag på mig helt. Frolle var jätteduktig! Vi fick 66,7% vilket ledde oss till fjärdeplaceringen. Härligt! 
 
Nu taggar jag om till imorgon då jag ska tävla Buttler. Vi ska starta en LB:1 och är först ut. Spännande! :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|