Resultat fredag

Hej! Jag och Frolle är klara för dagen. Vi red Lag 13 i morse och fick ihop 65,61%. Två åttor på halvvolterna i trav och mellanskritten med förlängd form. Dock fick vi en del missar idag såsom travinslag i förvänd galopp, öppen form i halten vid domaren och en mellangalopp som blev heltokig. Det drar självklart ned procenten en hel del och jag kan bara klandra mig själv för det. Frolle kändes jättefin i alla fall och det är det som betyder något, men visst känns det riktigt surt ändå när det hade kunnat varit mycket bättre om jag som pilot inte klantat till det. Nya tag imorgon :) 

Jag och mamma är i stugan nu för att fräscha till oss lite och vila. Jag har dragit på mig en förkylning lagomt till helgen så jag behöver ta igen mig lite. Sen ska vi åka tillbaka och kika på klubbkamraterna som ska starta och ikväll är det invigning och clinic. Kul! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|