Godmorgon!

Åh, äntligen fredag! Jag har precis startat dagen med en stor god frukost och nu ska jag alldeles strax åka till tåget. Vi har hästdag idag (vilket vi också har på torsdagar) och är ute på Högbo. Det tar mig 3 timmar och 4 fordonsbyten att komma dit så det är lite negativt att vara där på det sättet, annars tycker jag att det är roligare än vad det var på Lervik. 

Igår hade jag fullt upp. Lång skoldag och nästan direkt när jag kom hem gick jag ut till stallet. Frolle tömkördes och jag tog även hand om Leons sår, som dragit ihop sig fint. Direkt efter det åkte jag och familjen till mormor och åt smörgåstårta, hon fyllde nämligen hela 85 år! Där var vi rätt länge så när jag kom hem gick jag raka vägen till sängen. Därav får ni ha lite överseende med att bloggen fick lida. :)

Nej, nu ska jag borsta tänderna! Vi hörs mer senare. 





Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Söt han är! :)

Svar: Visst är han!
Pernilla Hägglund

2014-09-06 @ 12:34:20
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|