HOME SWEET HOME

Godmorgon, jag steg nyss upp från sängen... ;) Har känt mig stressad och trött länge nu, och det tar verkligen emot att kliva upp 5 på morgnarna när jag inte kan gå och lägga mig förrän 22:30 varje kväll nästan. Jag måste normalt sova 7-8 timmar för att orka med dagarna. Men ibland säger kroppen kroppen stopp, eller hur? Igår somnade jag på skolan, satt och spände mig på tåget/bussen dit och hem och sov ingenting där. Efter jag hade varit i stallet och var och fikade hos min syster som fyllde 20 igår var jag helt dödstrött och frös som bara den. 
Så idag är jag sjukanmäld från skolan. Jag har varit hemma och sovit, över 14 timmar. Om mamma inte hade kommit och väckt mig hade jag nog fortfarande legat och sovit. Så det behövdes verkligen. 
 
I morgon ska jag till skolan som vanligt igen, och hoppas på att jag har massor av energi då och veckan ut! 
 
 
Mina gograbbar! Frollisen och jag ska åka och träna ikväll, om det kan sluta snöa någon gång?! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|