Svävar på moln

För Leon har fått sin första placering i livet!!!!! Jag svävar verkligen på moln. Jag är så fantastiskt stolt över min vackra häst som dansar runt sin debut i LA:3, får 64,286% och placerar sig som femma av 32 starter. Och det med en så bra känsla där jag verkligen nådde fram till honom och han tog min ridning på ett otroligt bra sätt! 

Helena var på plats och hjälpte mig, coachade på framridningen och filmade ritten. Så tacksam gentemot henne och all den hjälp vi får av henne! Hon är en stor del av utvecklingen vi gjort. Världens bästa tränare och chef! 

Kommer nog inte kunna somna ikväll.. Jag är så glad! 
Tävlingsdags

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag, plockat i lägenheten och ätit frukost. Och så har jag preppat och laddat upp för tävling! 
 
Jag ska alldeles strax åka till stallet. Jag är ledig idag så det är därför jag inte åkt än. Helena ska också tävla, samma klass som mig med Humlan, så jag ska hjälpa henne iväg och sedan ska jag börja pyssla med Leon och packa in i bilen och trailern. Jag har starttid 16:15 så det är några timmar kvar, men det är skönt att vara ute i god tid! Dessutom ska jag rida Leon ett pass på hemmaplan innan avfärd, så jag har satt av tid till det också. 
 
Jag ville bara kika in och säga ett snabbt "hej, jag lever", typ. Resultat kommer upp här ikväll, om ni inte hunnit leta upp det själv då vill säga! Håll tummarna för mig och Leon, Helena och Humlan och även för min ponny Frolle med hans nuvarande ryttare Saga. Jag är sjukt taggad!! 
 
 

Imorgon..

Imorgon: nationaldagstävlingarna på Strömsholm med Helena och Hirtenlife! Vi är peppade och ser fram emot starten efter dagens Tinne-träning. Heja heja!

En kväll i Sigtuna

Igår kväll åkte jag och Fredrik in till Sigtuna. Vi gick längs med Mälaren på Strandpromenaden och åt sen en varsin nachotallrik på Våfflan Hamnkrog. Sååå mysigt! Det var riktigt varmt även fast klockan var 21 och väldigt mycket människor ute. Jättehärlig tisdagskväll!

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|