GOD MORGON

God morgon lördag!
 
Ska ni göra något kul idag? Det ska jag :D Tänkte rida ut på hästarna i det underbara vädret, ska bli supermysigt. Sedan ska jag övningsköra in till stan till Hudik Hästsport. Där ska jag äntligen köpa mina orangea benlindor, härligt! Frolle kommer bli så snygg när outfiten är komplett. Vad tror ni? 
Ikväll ska jag såklart sitta framför Melodifestivalen med massor av gott med mina föräldrar, det är ju standard. Ser fram emot Gina och Danny som programledare! 
 
Ledsen att jag inte uppdaterade er något, men jag fick "oväntat" besök från en vän som var här hela kvällen. Vi hade det supermysigt, snackade och tittade på ÅsaNisse - sån jäkla skön film, haha - med mamma och pappa! Ska försöka vara lite bättre nu under helgen, sätta mig ner på riktigt och skriva ordentliga inlägg och hoppas på att ni vill vara delaktiga! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|