KVÄLLEN

Tjoho! Jag sitter i min nya lya och väntar på pappa. Vi ska åka och äta pizza, bara han och jag eftersom min syster och mamma är på väg till Linköping. Jag är utsvulten efter allt slit jag gjort idag och riktigt sugen på en kycklingsallad eller en flottig ädelostpizza! När jag kommer hem sen ska jag springa ut till mina pojkar som jag träffade en snabbis vid utsläpppet i morse som jag tog på mig. Finns det något mysare än att gå ner till stallet på morgonen och smyga in i tystnaden och pussa godmorgon på hästarna? Tror inte det faktiskt :)
Det har snöat lite i natt men skulle tro att underlaget är lika kasst ändå, så förmodligen blir det bara skritt och lite jogging ikväll också. Så himla tråkigt när det är så här, jag hatar verkligen is och stenhårda vägar. Aja, temperaturen ligger runt nollan i alla fall så det kanske smälter bort snart. 
 
Nu ska jag dra mig, vi hörs! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Niklas sjödin

Varför nämner du inte mig nån gång i bloggen. Från Niklas din kusin

Svar: Oj, förlåt, det tänkte jag inte på. Får göra det nästa gång! :)
Pernilla Hägglund

2013-01-07 @ 15:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|