Måndag

Huuur skönt var det inte att vakna upp i morse utan ett alarm på 04:50?! En ledig måndag, guld värt alltså. Gick direkt ut till hästarna efter att jag ätit frukost och gjorde klart allt. Både Frolle och Exet gick superbra idag! Jag tycker att jag red jättebra och kunde påverka dom med minimala hjälper. Det var så roligt att jag nästan inte ville sluta rida! Red på hacket och joggade dom idag istället för igår och Exet skummade som vanligt ändå trots att han inte har något bett i munnen haha. 
 
Resten av dagen har jag suttit i traktorn och pressat 79 balar. Det blev ett jättestopp en gång och något litet, men det gick bra ändå. Nu tänkte jag åka till Felicia som jag inte träffat på länge en stund, så vi hörs nog inte mer ikväll. Ni får ha det så bra denna sommmarlovsmåndagskväll! :) 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|