Soligt och skönt

Hej på er där ute! Hoppas ni har lika fint väder hos er som det är hos mig. Strålande sol på klarblå himmel och 23+ i skuggan. Underbart är ju bara förnamnet! 
 
Nu har jag gjort min sista riktiga lektion som ettårselev på real och det känns så himla skönt. Avlutade med muntliga nationella i matte som gjorde att hela resultatet gick upp på B-nivå, dock lite surt med 3 poäng från A. Men, jag kan fortfarande hamna på A genom att skicka in en faktura, gjord i Excel. Så det håller jag på att klura med just nu samtidigt som jag sitter ute på altanen och solar! 
 
Ikväll ska Frolles rida lösgörande arbete ute i skogen och en stund på banan, främst för att jobba lite över galoppbommar och trimma lite inför tävlingen. Jag ser fram emot det, han är så himla rolig att jobba med just nu! Sen ska jag fixa stallet också, eftersom jag kom hem så pass tidigt idag. 
 
Imorgon stannar jag hemma, då vi bara har Idrott klockan 13:15 och det inte går något tåg så jag kommer i tid. Känns liksom ganska onödigt att ha 3 timmars resa för 1 timmes brännboll. Visst, det kanske inte är så bra för min närvaro men jag stannar i alla fall inte hemma för att tjocka mig - heldag i stallet blir det med förberedelser inför helgen. 
 
Nej, nu börjar det bli varmt... Vi hörs förhoppningsvis mer ikväll! :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|